Bingöl Deprem : Bingöl'de deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışması ... - Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde.

Bingöl Deprem : Bingöl'de deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışması ... - Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde.. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi.

Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını açıkladı. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti.

Bingöl'de deprem
Bingöl'de deprem from d.marmaragazetesi.com
Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını açıkladı. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'deprem nedeniyle bingöl'de 17 vatandaşımız etkilenmiş, 1 güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Elazığ depremi olduğu zaman ben karlıova bingöl arasında dikkt etmek lazım dedim. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ'dan da hissedilen 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken afad depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu.

Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Deprem nedeniyle jandarma nöbet kulesi çöktü, 2'si' güvenlik görevlisi toplam 9 kişi yaralandı. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Bu depremin iki önemi var. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. İçişleri bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'deprem nedeniyle bingöl'de 17 vatandaşımız etkilenmiş, 1 güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Depremin merkez üssü ise bingöl'ün merkezi olarak açıklandı. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Bingöl'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Deprem nedeniyle jandarma nöbet kulesi çöktü, 2'si' güvenlik görevlisi toplam 9 kişi yaralandı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Bingöl'de şiddetli deprem! - enBursa Haber
Bingöl'de şiddetli deprem! - enBursa Haber from enbursa.com
Bingöl'ün deprem şehidine son veda bingöl'de meydana gelen 5.7'lik depremde karlıova ilçesi kaynarpınar köyünde güvenlik kulesinin çökmesi sonucu şehit olan korucu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı. Son dakika bingöl deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 22 haber bulunmuştur. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te yerin 5 km derinliğinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bingöl deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 13 haber bulunmaktadır. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile bingöl, diyarbakır, erzurum, erzincan, elazığ. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof.

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bu depremin iki önemi var. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını açıkladı. Sabah 09.51'de de 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken afad depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Hasar, bingöl düzlükleri ve göynük vadisi boyunca kurulmuş kırsal yerleşim yerlerinde yoğunlaşmıştır (şekil 1). Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 13 haber bulunmaktadır. Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Elazığ depremi olduğu zaman ben karlıova bingöl arasında dikkt etmek lazım dedim.

5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Bu depremin iki önemi var. Bingöl valiliği bir korucunun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bingöl'de 'Deprem Değerlendirme Toplantısı' - Bingöl Haberleri
Bingöl'de 'Deprem Değerlendirme Toplantısı' - Bingöl Haberleri from isbh.tmgrup.com.tr
Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te yerin 5 km derinliğinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.9, merkez üssünü ise çukurca köyü olarak açıkladı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ'dan da hissedilen 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof.

Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ'dan da hissedilen 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Göçük altında kalan bir korucu ise yaşamını yitirdi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de bingöl merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bingöl'ün deprem şehidine son veda bingöl'de meydana gelen 5.7'lik depremde karlıova ilçesi kaynarpınar köyünde güvenlik kulesinin çökmesi sonucu şehit olan korucu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama